Trainingen voor het gebruik van de Nétive VMS Suite

Nétive VMS organiseert diverse Nétive VMS Suite applicatiebeheer trainingen. Tijdens deze trainingen, die plaatsvinden op ons kantoor in Rijswijk, wordt met een klein groepje (maximaal zes deelnemers) dieper ingegaan op een bepaald onderwerp.

De volgende trainingsdata staan gepland:

  • 14 augustus 2024
  • 11 september 2024
  • 17 oktober 2024
  • 13 november 2024
  • 11 december 2024

Basis applicatie- en procesbeheer

Algemene training over de basiswerking van de applicatie. Tijdens de training wordt gekeken naar het proces en de bijbehorende inrichting van de volgende onderdelen: aanvraag, distributie, zelfregistratie, aanbiedingen, opdrachtvorming, urenregistratie en accountbeheer. Ook veelgestelde vragen worden in deze training behandeld.

Deze training is bedoeld voor startende inhuurdeskmedewerkers of applicatiebeheerders en kan alleen in combinatie met de basisrapportage training gevolgd worden.

Basis rapportage

Deze training behandelt de basis voor het maken van rapportages. Alle basisfunctionaliteiten voor het inzien en het maken van rapportages worden behandeld. Naast uitleg over het kiezen van het juiste rapporttype, wordt er ingegaan op filteren, groeperen, samenvatten, dashboards en het maken van eenvoudige formules.

Deze training is bedoeld voor startende inhuurdeskmedewerkers of applicatiebeheerders en kost €150,- per deelnemer.

Nétive Experience

Deze training is een combinatie van twee trainingen: de Basis applicatie- en procesbeheer en de Basis rapportage. Op 1 dag kunnen beide trainingen worden gevolgd:

Deze training is bedoeld voor startende inhuurdeskmedewerkers of applicatiebeheerders en kost €495,- per deelnemer.

Trainingsdagen, tijden en locatie

Volg je beide trainingen op één dag, dan betaal je €495,- per deelnemer voor beide trainingen. Trainingen vinden doorgang bij minimaal 2 deelnemers.

Trainingen aan twee of meer deelnemers van hetzelfde bedrijf kunnen tevens op locatie worden gegeven. Neem hiervoor even contact met ons op.

De training Basis applicatie- en procesbeheer is van 09.00 tot 14.00, de Basis rapportage training is van 14.00 tot 16.00 en worden gegeven op de Patrijsweg 102 te Rijswijk. Neem je laptop (en oplader) mee, wij verzorgen de lunch tijdens de training Basis applicatie- en procesbeheer.

Op de bovenstaande trainingsdagen is het mogelijk een trainingen te volgen. Voor elk soort training moet een afzonderlijke selectie worden gemaakt op het inschrijfformulier.